Diep de numerologie in met Dennis Nelisse

25 augustus 2021 Radio Gletsjer dook diep in de numerologie met Dennis Nelisse die in de uitzending vertelde over zijn persoonlijke nummer 22, het belangrijke getal 7, pi, geometrie en de 3-eenheid, en de numerologische spiegel die de tafel van 9 is. Ook kwam zijn geïmporteerde Silicawater ruim aan bod. Maar ook zijn UFO-ervaring, en het meest controversiële onderwerp van deze tijd: de platte Aarde.

Dennis importeert Silicawater uit Maleisië en heeft uit eerste hand gezien dat dit water – dat alleen door de aarde via een natuurlijk proces kan worden gemaakt – werkt. Zijn vader leed aan Alzheimer en knapte zienderogen op toen hij overschakelde van kraan- naar Silicawater. Dennis drinkt inmiddels niets anders meer. Dit speciale type water zorgt ervoor dat je lichaam aluminium kan afvoeren, en dat is belangrijk, want aluminium zit tegenwoordig in zo’n beetje alles.

En dan komt het gesprek op numerologie, en dan duiken we diep het rabbit hole in. Cijfers zijn er niet alleen om op school mee te rekenen, in onze cijfers ligt de kern van ons bestaan. Dennis: ‘Numerologie en geometrie vormen de brug om het spirituele wetenschappelijk te maken.’

Een crucial nummer is 3,14, oftewel pi. Dennis: ‘Pi is een wiskundig principe dat veel vertelt over onze realiteit. We hebben een meetkundig object (pi) dat oneindig is. Alles is meetbaar en linker hersenhelft gerelateerd, behalve een cirkel. Pi geeft aan dat we uit het oneindige komen. Een cirkel omvat alles, maar het is ook nul; niets. Alles, niets én oneindig.’

En dit is nog maar het topje van de ijsberg. De rest van de ijsberg is allang bekend, maar wordt stilgehouden, alleen binnen geheime genootschappen gedeeld, of actief onderdrukt. Net als vragen over de Aarde en of ze wel zo rond is als we worden verteld. Een controversieel onderwerp. Dennis: ‘Maar het officiële verhaal klopt gewoon niet. Ik ben niet een of andere koekenbakker. Ga er maar eens goed naar kijken, want deze koekenbakker laat zich niet voor één gat vangen.’