Soul Station: een fantastische manifestatie voor de nieuwe wereld

25 januari 2022 Soul Station. Dat is de droom, het doel en een noodzaak in deze tijden van verandering. Dit ‘station’ waar je je ziel met krachtige positieve energie kunt opladen, is nagenoeg realiteit. Maneesha Sluyzer is in een vergevorderd stadium om tachtig hectare onder de Spaanse zon te bemachtigen zodat ze kan beginnen (samen met een heleboel vrijwilligers die staan te trappelen om mee te doen) om deze prachtige plek om te toveren in een hoog vibrerend retreat.

Het tijdperk van geld komt langzaam ten einde. Maar wat komt daar dan voor in de plaats? Je kunt wachten op andere mensen die wat voor je gaan bedenken, of je kunt zelf in actie komen. De nieuwe wereld komt ons niet aanwaaien; die moeten we zelf opbouwen. Maneesha is daar al een tijdje mee bezig. Je moet eigenlijk zeggen: het universum is op de achtergrond allerlei voorbereidingen aan het treffen om op een gegeven moment alles samen te laten komen in een uniek project. Is nu het moment dat Soul Station daadwerkelijk in de fysieke wereld gemanifesteerd wordt? Alle seinen lijken op groen te staan.

Toch ontkom je niet aan de systemen die nog altijd actief zijn, zoals het geldsysteem. Daarom worden er investeerders gezocht die de noodzaak van dit retreat inzien en hun vermogen daarvoor willen gebruiken.

Naast het plan van Soul Station, videobeelden van de locatie, geeft Maneesha live in de uitzending ook een geleide meditatie, waarin ze je meeneemt naar Spanje.

Ben je net zo enthousiast geworden als Niels en Merlyn, volg dan de verdere ontwikkelingen via Maneesha’s YouTube kanaal, haar website en/of stuur haar een mailtje via info@maneesha.nl.