Euforie na het overlijden van je kind

12 april 2022 Niets zo interessant als de dood! Bladenmaker, therapeut en podcaster Maartje Lute is te gast bij Lunsing + Van Dobben om haar bijzondere verhaal te vertellen. Na het overlijden van haar zoontje Benja in 2018 kwam ze in een euforische stemming terecht. Je zou ook kunnen zeggen dat het een gevoel van onvoorwaardelijke liefde was dat zich niet beperkte tot deze dimensie, maar dat over de grens van leven en dood heenging.

Ze dacht dat ze gek was geworden. Maar toen het gevoel niet meer wegging, haar connectie met Benja – die nu als een soort spirit guide over haar waakt – steeds sterker werd, ze erover ging schrijven en bleek dat veel mensen zich in haar verhaal herkenden, was die gedachte snel verdwenen.

In de uitzending vertelt ze over het (spirituele) proces waar ze is doorgegaan, haar visie op de dood, dat toeval niet bestaat, dat het de bedoeling was van het kosmische plan dat Benja stierf, haar tijdschrift en podcast, 3D en 5D, en haar transformatie van iemand met veel oordelen die hoge verwachtingen stelde aan iedereen in haar omgeving naar een veel leuker mens: ‘Ik denk dat ik leuker ben geworden nadat mijn kind doodging.’

Maartjes website: maartjelute.com 

Nel Magazine

Haar podcast vind je als je zoekt naar Maartje Lute op Spotify
Podcast met Benja
Een van de podcasts met Arjun