De energetische broodkruimeltjes van Willemien Timmer

31 mei 2022 Willemien Timmer van het Bewust Zijn Centrum Apofyliet is te gast bij Lunsing + Van Dobben! Ze vertelt over het verschil tussen spirituele groei en bewustzijnsgroei – want die twee kúnnen samengaan, maar dat hoeft niet. En over haar connectie met Egypte en dan vooral het Oude Egypte, waar meerdere van haar vorige levens zich afspeelden.

De kennis die ze tóen gebruikte, met name op het gebied van healing, wordt in dit leven op specifieke momenten als het ware weer vrijgegeven. Soms op bepaalde plekken in Egypte, soms tijdens een cursus, wordt ze zich bewust van een herinnering. Ook vertelt ze over andere ‘broodkruimeltjes’; energetische stukjes die ooit zijn achtergebleven, maar waar ze op subtiele wijze naartoe wordt geleid om deze alsnog te reïntegreren.