Het visioen van Ferdinand van der Neut

24 mei 2022 Ferdinand van der Neut, medemaker van het ‘tijdboek’ LuMens is te gast bij Lunsing + Van Dobben! Hij vertelt over het visioen dat hij begin 2020 kreeg, dat hem de nieuwe wereld liet zien. Een wereld zonder geld, maar met onvoorwaardelijke en onbaatzuchtige liefde. Dat is alleen niet een twee drie geregeld. De overgangsfase wordt nog even pittig, want niet iedereen durft het oude zomaar los te laten.

Ferdinand: ‘Wat ik zag was dat we leven in een universum dat geschapen is vanuit ultieme liefde. En ultieme liefde kan niet anders dan ultieme vrijheid geven. Dit is de wereld die eraan komt. Ieder mens is van binnen al kneiter verlicht, alleen zijn we enorm besmeurd en geprogrammeerd. Daar gaan we allemaal van gereinigd worden. En dat wordt heel pittig, omdat sommige mensen zich vast gaan klampen aan het oude.’