Marian Mudder: ‘Niet doen wat het stemmetje zegt!’

17 mei 2022 Actrice (Baantjer), EFT-therapeute (therapie op basis van tapping) en schrijfster van ‘Sofa sessies’ en haar nieuwe boek ‘Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie’, Marian Mudder is te gast bij Lunsing + Van Dobben!

Ze vertelt over angst, dat alles liefde is, maar dat angst ervoor kan gaan zitten, negatieve kernovertuigingen, de rol van het ego en dat sommige therapieën ervoor kunnen zorgen dat je een super-ego ontwikkelt, waarom ze bepaalde type rollen kreeg aangeboden, en de crisis waar ze in verzeilde die ervoor zorgde dat ze met zichzelf afsprak: ‘Ik ga een paar dagen niet doen wat het stemmetje zegt.’

Dat stemmetje is het ego – een woord dat wonderbaarlijk genoeg in heel weinig therapieën genoemd wordt! Marian: ‘Als je in het hier en nu bent, is er 99% van de tijd NIETS aan de hand. Als je je echt verbindt met wat er hier en nu is, wanneer je je daarmee fysiek verbindt – en niet denkt aan alles wat zou kunnen gebeuren – dan is het leven heel fijn, want het ego kan niet in het nu zijn.’

Verder gaat in het in de uitzending over de energie van het moment, authenticiteit, de maanlanding, een recent vrijgegeven UFO-foto uit 1971, het ‘eenzame pad’ en niet één maar twee nieuwe graancirkels in Zuid- Engeland.