Wieteke Koolhof channelt haar toekomstige zelf

3 mei 2022 Wieteke Koolhof is de gast bij Lunsing + Van Dobben om te vertellen over haar ervaringen als channel. Ze heeft een lijntje met Arjun van de Yahyel; een entiteit uit een andere dimensie. De Yahyel zijn een mogelijke toekomstige versie van de mensheid die ons – als zijnde hun parallelle voorouders – proberen te helpen met onze spirituele groei en ascensie.

Wieteke: ‘De Yahyel zijn de toekomstige versie van de mensheid, maar die zich parallel aan onze planeet hebben ontwikkeld. Dus niet óp de Aarde, maar langszij. Wij noemen dat dan ‘buitenaards’. En zij maken nu contact met ons, want wij, als menselijk ras, zijn klaar voor een expansie van ons bewustzijn. En dat merk je als eerste in je hart.’

Het gesprek gaat verder over de eerste keer dat ze channelde, contact maken met je toekomstige zelf, de overziel (van de overziel van de overziel), driewielers, ademwerk, het verschil tussen channelers en mediums, UFO’s, follow your highest excitement en hoe de samenleving van de Yahyel er (ongeveer) uitziet.