De Mystieke Geheimen op Planeet Aarde

Presentatie: Patricia Mensink

Patricia Mensink maakt inmiddels zestien jaar radio, waarvan de laatste zes jaar ook alternatieve televisie. Jaren geleden begon ze met het empoweren van vrouwen, wat uitgroeide tot Alwareness.org. Tegenwoordig geeft ze workshops en coachingsessies op het gebied van bewustzijn, leven vanuit het hart en geleide meditaties voor iedereen van 2 tot 102.

Haar hele leven is ze op zoek geweest naar één brandende vraag: Wie vertelt mij de waarheid? De Mystieke Geheimen op Planeet Aarde is een programma waarin ze de luisteraar meeneemt op reis. Ze deelt haar eigen reis, bespreekt de honderden goden waarover wereldwijd wordt gesproken, en ze neemt de luisteraar mee naar andere beschavingen. Wie waren en zijn zij? En waar komen onze geloofsovertuigingen en hedendaagse tradities nou echt vandaan?

Haar missie is geslaagd als jij, aan het einde van de reis, antwoorden en inspiratie hebt gekregen om zelf verder op zoek te gaan.

Als je Patricia een bijzondere lezing wilt aanraden, een boek toesturen of iets anders waarvan je denkt: daar moet Patricia meer van weten, laat het haar weten!