Missie

Radio Gletsjer is de zender die de wereld verandert. Niet in algemene zin (we veranderen niet elk leven van elk mens op deze planeet), maar wel in de zin dat we onze luisteraars meenemen naar hoe het ook kan. De oude wereld laten we achter ons en samen stappen we de nieuwe binnen. Een wereld van eerlijkheid, vertrouwen, onbevooroordeeldheid, licht, liefde en nieuwsgierigheid.

Radio Gletsjer verandert, verdiept en verbreedt het publieke debat. Onderwerpen worden bekeken vanuit een verhoogd bewustzijn – of in elk geval met de intentie om het nieuws vanuit dat hogere bewustzijn te benaderen. Belangrijker dan statistieken, toekomstmodellen en ‘de feiten’ zijn de meer ongrijpbare elementen van een verhaal: gevoel, intuïtie, spiritualiteit in het algemeen en een open mind.

Pioniers van deze nieuwe manier van beschouwen, denken en voelen zijn op Radio Gletsjer te horen. Wekelijks, tweewekelijks of incidenteel. Samen met deze gelijkgezinde change agents zetten we een splinternieuwe tijdlijn neer.

De zender rust op twee pijlers: enerzijds brengt Radio Gletsjer nieuws dat de oude mainstream media laten liggen – ofwel omdat ze een bericht niet belangrijk achten, onzin vinden, ofwel omdat ze de informatie expres achterhouden. Anderzijds richt Radio Gletsjer zich op verdiepende spirituele onderwerpen; de rafelrandjes van de realiteit. Het onzichtbare en het onnoembare. We hebben vijf zenderpijlers neergezet om een idee te geven vanuit welke hoek we werken:  Spiritualiteit, Oudheid, Toekomst, Orakels en Ufologie.

Ook de luisteraars behoren in onze ogen tot de pioniers. Dit zijn mensen met kritisch denkvermogen, die nuchter en positief in het leven staan, en die graag willen bijdragen aan de totstandkoming van de nieuwe wereld.

Let the good times roll.